Sopcast: gratis voetbal kijken op internet

Geplaatst door op Jan 25 2014 in Voetbal Nieuws | 2 reacties

Sopcast: gratis voetbal kijken op internet

Sopcast is een van de beste manieren om gratis voetbal te kijken via internet. Via het programma is het mogelijk om wedstrijden uit de Eredivisie te bekijken. Maar voetbalwedstrijden uit andere competities worden aangeboden via een van de Sopcast streams. Naast gratis voetbal biedt Sopcast ook andere populaire sporten: wil je gratis live voetbal kijken via internet? Probeer dan de gratis Sopcast software.

Sopcast downloaden

De Sopcast software om gratis voetbal te kijken kun je gratis downloaden via de website van de ontwikkelaars. Deze site vind je hier. Het programma is klein en download daarom snel. Naast een Sopcast versie voor Windows kun je op die site ook Sopcast voor Apple Mac en Sopcast voor Android downloaden. Ook op je Mac of op je Android tablet of smartphone kun je dus gratis voetbal streamen. Na het downloaden van de Sopcast software moet deze geïnstalleerd en ingesteld worden. Hoe dat moet lees je hier onder.

Sopcast installeren

De installatie van Sopcast is redelijk eenvoudig. De stappen die je moet doorlopen zijn niet anders dan de stappen tijdens de installatie van andere software. Wel is het aan te raden om niet klakkeloos de installatie van Sopcast te doorlopen: vergeet bijvoorbeeld niet om de optie voor het installeren van de Ask toolbar uit te vinden. Ook wil Sopcast de startpagina van je provider graag aanpassen. Ook deze optie kun je beter uitvinken. Na het installeren van Sopcast ben je nog maar enkele stappen verwijderd van gratis live voetbal via internet.

Sopcast gebruiken om gratis voetbal te kijken

Als je anoniem gratis voetbal wil kijken kies je voor bovenste optie

Als je anoniem gratis voetbal wil kijken kies je voor bovenste optie

Ben je helemaal klaar om te beginnen met kijken naar live voetbal uit de Eredivisie? Dan start je allereerst het Sopcast programma op. Daarna klik je op ‘Login as Anonymous’. Hiermee kun je via internet voetbal kijken zonder dat je jezelf registreert bij Sopcast. Geef achtereenvolgens de Sopcast Main applicatie toegang tot internet, de Sopcast Adver applicatie mag je blijven blokkeren.

Nu kom je in een scherm terecht waarin een aantal tabbladen te zien zijn. Om gratis voetbal te kijken klik je allereerst op ‘Live Channels’. Scroll hierin naar beneden tot je terechtkomt bij een menu dat aangeeft ‘Eredivisie’ of ‘Eredivisie Voetbal’. Als je dit menu opent krijg je een overzicht van alle Eredivisie wedstrijden die je nu via Sopcast kunt kijken. Dubbelklikken op de wedstrijd die je live wil kijken om te beginnen met streamen.

P2P: beeld kan haperen

Omdat Sopcast via P2P technologie werkt kan het beeld tijdens het kijken van live voetbal haperen. De oorzaak hiervan is het feit dat jouw computer verbinding maakt met vele andere computers van mensen die dezelfde wedstrijd live kijken. Als deze verbindingen langzaam zijn of als er problemen zijn met deze verbindingen dan de stream haperen. Hier is helaas niets aan te doen.

Gratis voetbal kijken met Sopcast: hoe moet dat?

In dit scherm kun je kiezen welke voetbalwedstrijd je gratis wil kijken.

2 Comments

  1. Ik wil graag kijken wij hebben het niet

  2. Ik krijg hem niet op mijn I-pad geinstalleerd (sopcast)
    Hoe krijg ik hem wel op mijn I-Pad geinstalleerd?
    B.v.d. L de Weert

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *